м. Київ, вул. Вербова 17А
Консультації в питаннях ресторанного бізнесу

Розпочати свій бізнес - це означає понести витрати з розрахунком, що через певний час вони перетворяться в дохід, окуплять себе і почнуть приносити прибуток. Але не слід наївно вважати, що вкладатися потрібно один раз під час відкриття: на протязі всього терміну роботи підприємства вас чекають витрати на ремонт, ребрендинг або переоснащення, закупівлю нового обладнання, інвентарю та багато іншого. Як показує практика, краще відразу вписати в перелік витрат консультаційні послуги з ведення бізнесу від фахівців у вашій сфері. Особливо якщо це ваш перший старт-ап, вам краще заручитися підтримкою професіоналів.

Не шкодуйте грошей на інформацію, якщо хочете досягти успіху

У цивілізованому світі одна з найважливіших цінностей - це інформація. За неї потрібно також платити, як за роботу класного шеф-кухаря. Важлива інформація, погляд з боку досвідченої людини або ділова порада допоможе вам досягти поставлених цілей набагато швидше і, що ще важливіше, уникнути прикрих помилок, які будуть коштувати вам прибутку. Подібно до того, як дешевий бухгалтер обходиться підприємству дуже дорого, так і відсутність консультантів в сфері ресторанного бізнесу може коштувати вам багатьох проблем.

Фахівці Klyatskiy Projekt HoReCa пропонують консультаційні послуги підприємствам в сфері ресторанного бізнесу та громадського харчування. Ви можете звернутися до нас за інформаційною підтримкою на будь-якому етапі функціонування вашого закладу - під час розробки та планування проекту, відкриття, перших місяців роботи, поточної операційної діяльності підприємства, ребрендингу.

Кваліфіковані технологи, які мають багаторічний досвід роботи, розглянуть ваш бізнес-план, технологічний проект, проаналізують сильні сторони і уразливості з точки зору організації технологічних процесів для персоналу і залів для відвідувачів, і не тільки.

Ми надаємо консультації з багатьох важливих аспектів:

  • вибір технологічного обладнання та його розташування;
  • підбір меблів, інвентарю та посуду;
  • внесення змін в технологічні процеси з точки зору збільшення товарообігу;
  • оптимізація технологічних процесів і обладнання з метою зменшення вартості на комунальні витрати;
  • оптимізація штатного розкладу співробітників;
  • внесення змін до існуючого меню закладу;
  • допомога в ціноутворенні і прибутковості меню;
  • робота над зниженням собівартості страв без погіршення в якості;
  • аналіз і робота з витратними статтями підприємства;

 

Це всього лише частина питань в яких ми можемо надати допомогу вашому підприємству.

Звертайтеся до Klyatskiy Projekt HoReCa і отримайте підтримку професіоналів в сфері ресторанного бізнесу!