м. Київ, вул. Вербова 17А
Виробництво і комплектація обладнанням з нержавіючої сталі

Нержавіюча сталь вважається еталоном в обладнанні технологічних приміщень на підприємствах громадського харчування. Завдяки фізичним властивостям цього металу меблі з нержавійки добре протидіють впливам високих і низьких температур, не боїться впливу вологи і агресивних хімічних засобів, а також легко миється і не вбирає в себе запахи продуктів.

Як правильно підібрати обладнання з нержавіючої сталі?

Якщо ви плануєте відкривати свій ресторан, кафе або фаст-фуд, то у ваших інтересах буде підібрати якісне і, що не менш важливо, правильне обладнання і меблі з нержавіючої сталі. Різноманітність лінійки цього обладнання дуже велика, важливо при розробці технологічного проекту передбачити і наповнити всі технологічні приміщення тільки тим обладнанням, яке необхідне для роботи вашого персоналу. З ним ви (або ваш персонал на кухні) робитимете всі необхідні дії з приготування страв меню без незручностей.

Кращим варіантом для оснащення кухні та інших технологічних приміщень буде знайти постачальника, який спеціалізується на виробництві і продажу нейтрального обладнання з нержавіючої сталі. Найкращим вирішенням цього завдання буде виготовлення лінійки даного обладнання (після розробки технологічного проекту) під замовлення і за вашими розмірами.

Чому я згадав різноманітність обладнання з нержавіючої сталі? Справа в тому, що воно збільшує функціональність кухні і робить роботу персоналу більш зручною і продуктивною.

Наприклад, ви можете підібрати для свого ресторану:

  • виробничі столи для нарізання продуктів, замішування тіста, оброблення м'яса та риби;
  • мийні ванни для первинної обробки овочів, фруктів, м'яса, риби, а також для миття посуду і столових приладів;
  • стелажі і виробничі полки для зберігання посуду і запасів продуктів;
  • підставки і візки для зручності в роботі;
  • витяжні зонти з жироуловлювачами і без них та багато іншого.

Як бачимо, різноманітні за призначенням різновиди обладнання з нержавіючої сталі можуть зробити роботу вашої кухні зручнішою і продуктивнішою, а також дозволить дотримуватися правил товарного сусідства та санітарно-гігієнічних вимог СЕС.

Але як технолог з великим стажем, я знаю, що обладнання для ресторану або навіть маленької «кафешки» має бути не тільки функціональним, але і рентабельним. Тобто його купівля повинна повністю виправдовувати кошти, які були витрачені на його придбання. Як правильно підібрати обладнання з нержавійки, щоб не пошкодувати грошей, але і не загородити кухню непотрібним «залізом», не змушувати персонал битися за місце біля мийки? Звертайтеся, і я з великим задоволенням допоможу розібратися в технічних питаннях оснащення підприємств ресторанного бізнесу.