Доручить технологічний проект вашого ресторану професіоналам!
На відміну від архітекторів, які працюють над «коробкою» будівлі, зводячи стіни і перегородки, фахівці в сфері ресторанного бізнесу досконало володіють сучасними технологіями, знають принципи розміщення обладнання, технічних приміщень і безліч інших важливих питань, що цікавлять рестораторів.
При розробці проекту вони використовують свій досвід і чуття, передбачаючи безліч важливих деталей і дрібниць, які роблять великий вплив на роботу персоналу, процес приготування їжі і напоїв, а також зручність і швидкість обслуговування відвідувачів.
Чому потрібно звертатися до технологів ресторанного бізнесу?
Тоді як більшість постачальників обладнання прагне продати свою продукцію дорожче, технологи не зацікавлені в ваших витратах. Навпаки, для них важливо запропонувати вам таке рішення, яке зведе до мінімуму витрати на обладнання і матеріали завдяки оптимальному розташуванню техніки всередині приміщень. Правильна добірка технологічного обладнання виходить з принципів практичності, необхідності і достатності, а також ремонтопридатності обладнання з мінімальними затратами.
Не секрет, що будь-яке обладнання з часом виходить з ладу через зношування або помилок в експлуатації. Це абсолютно нормально, тому кожен власник ресторану повинен передбачити статтю витрат на ремонт і обслуговування устаткування. У закладі громадського харчування практично вся техніка працює в цілодобовому режимі, тому потрібно розробити матеріально-технічну базу таким чином, щоб вихід з ладу однієї одиниці обладнання не зробив істотного впливу на роботу кухні або бару.
Як розробляють проекти професійні технологи?
Ми розробляємо проекти за участю професіоналів в сфері ресторанного бізнесу, в тому числі залучаємо досвідчених шеф-кухарів і барменів. Фахівці знають, як оптимально розташувати обладнання з точки зору практичності та зручності, а також відповідно до санітарно-гігієнічних вимог.
Якщо у вас вже є діючий постачальник, ви можете придбати обладнання у нього, і на його підставі наші фахівці зроблять проект і складуть рекомендацію з експлуатації.
Замовляйте технологічний проект вашого ресторану у Klyatskiy Projekt HoReCa, і фахівці підберуть найкращі рішення для вашого бізнесу. Професіоналізм і досвід наших технологів зводить до мінімуму ризики перевитрат бюджету, а також допоможе оптимізувати витрати без збитку продуктивності ресторану. З нами ви зможете заощадити від 20 до 50% бюджетних коштів, які ви готові на це обладнання від самого початку витратити. На гроші, що звільнилися можна оптимізувати матеріально-технічну базу вашого ресторану і реалізувати інші важливі цілі.