м. Київ, вул. Вербова 17А
Технологічний проект

Якщо ви прийняли рішення відкрити свій ресторан, знайшли приміщення і придумали концепцію свого майбутнього закладу, то наступним завданням у здійсненні вашої бізнес ідеї є розробка технологічного проекту.

Будівництво будь-якого закладу громадського харчування - ресторану, бару, кафе, їдальні - починається з розробки технологічного проекту, він є фундаментом будівництва бізнесу в сфері HоReCa. Технологічний проект допомагає визначити розташування і особливості технологічних зон і приміщень - кухні, складу, барної стійки, посадкового залу. Від правильності розробки техпроекту залежить успіх майбутнього закладу в тому числі.

Що важливіше - інтер'єр залу або технологічні приміщення?

Основа будь-якого ресторанного бізнесу - це їжа і напої, які готуються на кухні або в барі. Технологічний проект дозволяє передбачити безліч різних нюансів і дрібниць, які допоможуть удосконалити функціонування майбутнього підприємства на етапі його планування. Проект допомагає максимально передбачити і спростити роботу персоналу і функціонування ресторану.

Багато рестораторів, що відкривають заклад, помилково вважають дизайн - проект основою в проекті ресторану, а решта - чимось другорядним. Так, внутрішній інтер'єр дуже важливий і впливає на багато, але найважливішою частиною механізму ресторанного бізнесу є кухня і бар, допоміжні приміщення, обладнання та інші технічні складові.

Дуже важливо правильно спланувати технологічні приміщення з точки зору зручності в роботі, підібрати правильне обладнання відповідно до продуктивності закладу, та ергономічно розташувати його в цехах і приміщеннях. Ці та інші завдання під силу тільки професійним технологам, які знають і розуміють структуру ресторанного бізнесу зсередини.

Технологічний проект включає:

  • Загально будівельний план;
  • План монтажу - демонтажу стін;
  • План і експлікацію приміщень;
  • План розташування технологічного обладнання;
  • Специфікацію обладнання із зазначенням розмірів і потужності;
  • План підключення технологічного обладнання до електромережі;
  • План підключення обладнання до водопостачання і каналізації;
  • План і точки підключення обладнання до системи вентиляції;

І тільки після завершення технологічного проекту, можна приступати до дизайн-проекту, бюджетування і будівництва Вашого ресторану.

Як бачимо, все починається з технології!

Схема роботи
she1.png
ОТРИМУЄМО ВАШУ ЗАЯВКУ
arrow
she2.png
ВИЇЖДЖАЄМО НА ОБ'ЄКТ
arrow
she3.png
ОБГОВОРЮЄМО ПРОЕКТ і ПІДПИСУЄМО ДОГОВІР
arrow
she4.png
РОБИМО ОБМІРИ ПРИМІЩЕННЯ
arrow
she5.png
РОЗРОБЛЯЄМО ДЕКІЛЬКА ВАРІАНТІВ ПЛАНУВАННЯ
arrow
she6.png
СПІЛЬНО ОБИРАЄМО ОПТИМАЛЬНЕ РІШЕННЯ
arrow
she7.png
РОЗРОБЛЯЄМО КРЕСЛЕННЯ
arrow
she8.png
НАДАЄМО ПРОЕКТ В ДРУКОВАНОМУ ТА ЕЛЕКТРОННОМУ ВИГЛЯДІ
arrow
she9.png
НАДАЄМО КОМЕРЦІЙНІ ПРОПОЗИЦІЇ НА ОБЛАДНАННЯ
arrow
she10.png
КОНТРОЛЮЄМО ХІД РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЕКТУ
arrow
Замовте зворотній дзвінок і ми обговоримо ваш проект