м. Київ, вул. Вербова 17А
Віталій Кляцький
Я - професійний технолог, свого часу працював у відомих українських мережах ресторанів, таких як «Здоровенькі Були», «Жовток», «Челентано», «Брускета», «Фан Бар Банка» та інших закладах громадського харчування. Протягом трудової діяльності я працював на різних посадах, що дозволяють з різних ракурсів бачити роботу закладів ресторанного бізнесу: кухар, шеф-кухар, керівник відділу технологій, операційний директор мережі, директор з розвитку бізнесу. Зараз працюю над власним проектом "Klyatskiy Project HoReCa", а також консультую клієнтів з питань технологічного аспекту ресторанного бізнесу.

     За більш ніж 20 років роботи в ресторанному бізнесі, мені вдалося:

  • спроектувати і запустити більше 30 підприємств в сфері громадського харчування - ресторанів, кафе, їдальнь, фаст-фудів, піцерій, супермаркетів - в різних містах країни;
  • сприяти успішному розвитку галузі корпоративного харчування українських і міжнародних бізнес-гігантів, таких як «Кока-Кола Беверіджис Україна», мережа гіпермаркетів «Ашан», логістична компанія «Рабен Україна», компанія СК "Джонсон", мережа будівельних магазинів "Леруа Мерлен" та інших.

     Великий практичний досвід у сфері проектування, відкриття і управління підприємствами громадського харчування дозволяє мені бачити, які фактори сприятимуть успіху, а які - не приведуть до бажаних результатів. Наприклад, багато рестораторів приділяють чимало уваги пафосній обстановці всередині ресторану, але відводять на другий план кухню, хоча це - серце закладу. Від неї залежить якість їжі та обслуговування і, що не менш важливо, відгуки ваших відвідувачів і критиків.

Я з великим задоволенням ділюся своїми знаннями і досвідом з початківцями рестораторами, даючи цінні поради при відкритті підприємств громадського харчування. Знаючи ресторанний бізнес зсередини, я знаю нюанси роботи кожного учасника технологічного процесу - від шефа до посудомийки.

Під час проектування я подумки стаю на місце кухаря і уявляю, якою буде моя робота в майбутньому закладі. Для мене немає компромісів в питаннях зручності, гігієни, чистоти, товарного і продуктового сусідства, але такий «контрольний» підхід завжди виправдовує себе вже під час першої перевірки санстанцією.

Звертайтеся до мене, і я із задоволенням допоможу вам знайти оптимальне рішення при виборі обладнання згідно з концепцією вашого закладу. У проекті буде врахована кожна дрібниця - від розташування технологічних приміщень до варіантів наповнення кухні. Завдяки мені ви зможете заощадити бюджет, що відзначиться на рентабельності вашого бізнесу позитивним чином.

З повагою, Віталій Кляцький.