За більш ніж 20 років роботи в ресторанному бізнесі, мені вдалося:
Великий практичний досвід у сфері проектування, відкриття і управління підприємствами громадського харчування дозволяє мені бачити, які фактори сприятимуть успіху, а які - не приведуть до бажаних результатів. Наприклад, багато рестораторів приділяють чимало уваги пафосній обстановці всередині ресторану, але відводять на другий план кухню, хоча це - серце закладу. Від неї залежить якість їжі та обслуговування і, що не менш важливо, відгуки ваших відвідувачів і критиків.
Я з великим задоволенням ділюся своїми знаннями і досвідом з початківцями рестораторами, даючи цінні поради при відкритті підприємств громадського харчування. Знаючи ресторанний бізнес зсередини, я знаю нюанси роботи кожного учасника технологічного процесу - від шефа до посудомийки.
Під час проектування я подумки стаю на місце кухаря і уявляю, якою буде моя робота в майбутньому закладі. Для мене немає компромісів в питаннях зручності, гігієни, чистоти, товарного і продуктового сусідства, але такий «контрольний» підхід завжди виправдовує себе вже під час першої перевірки санстанцією.
Звертайтеся до мене, і я із задоволенням допоможу вам знайти оптимальне рішення при виборі обладнання згідно з концепцією вашого закладу. У проекті буде врахована кожна дрібниця - від розташування технологічних приміщень до варіантів наповнення кухні. Завдяки мені ви зможете заощадити бюджет, що відзначиться на рентабельності вашого бізнесу позитивним чином.
З повагою, Віталій Кляцький.